21 грудня 2012

Змій Копій


З вусами, у капелюсі, при краватці й при грошах зустрічає Новий Рік змії Копій. Та, здається, трішечки сумний, закохано дивиться на монетку золоту, а мріє про змієчку-Копієчку. Що ж, треба Копія задовольнити, подарунок під ялинку йму зробити, сподіваюся, встигну, час іще є, та й ім’я вже вигадалося, тож здійсняться бажання його і моє!

15 листопада 2012

Сумочка

Ось така собі кудрявка нещодавно замовлялася. Вже створилася й до замовниці відправилася. І приємно було з нею працювати, так легко і швиденько робилася — мабуть дуже вже бажаною річ виявилася. Труднощі виникли лише з пошуком потрібної ниточки, та ще й спочатку підкладка замалою вийшла, але то вже мій промах — невірно заміряла. Нічого, зробила нову, таку як треба, а до меншої тепер менша сумочка зробиться, чи якась торбинка. Нехай поки що полежить, їсти не просить, а до чогось та згодиться!

17 жовтня 2012

Hello Kitty

 
Правда няшечка-мультяшка? Я в неї закохана! Зросту в ній — всього 10 сантиметрів. Була ще менша (7.5см), та втекла одразу щойно створена була, навіть не сфотографувавшись.

Окомонстр

  
Монстр навіть серед монстрів, всі очі стягнув до себе!
Вже знайшов собі хазяїна. Та будуть інші. До Хеллоуіну ще є час, та й на Новий рік прикрасити ялинку любій забавці - забава!

14 жовтня 2012

30 вересня 2012

Забавки відО



Мудре совеня чи веселе монстреня в кишені є гарантованим запрошенням до святкування дня всіх святих.

17 вересня 2012

Цяцьки відО: Совенята


Сова - символ мудрості. Совеня в кишені додасть впевненості, розважливості, допоможе прийняти правильне рішення. Також, чудовий подарунок до дня вчителя - адже вчитель має бути мудрим :)